Zoneterapibehandling til børn

Zoneterapibehandling til børn

Zoneterapi er en yderst nænsom behandlingsform til børn, og børnene reagerer ofte meget hurtigt på zoneterapibehandlingen. I mange tilfælde kan børnene og forældrene mærke en forbedring efter første behandling.

Jeg tilbyder behandling med zoneterapi til børn fra min klinik i Brønshøj, men jeg kører også gerne hjem til jer på Frederiksberg, i Rødovre og andre omkringliggende områder.

Nænsom behandling af dit barn

Gennem blide behandlinger begynder børnene at slappe af, så kroppen kommer i balance og derigennem også en bedring for dit barn.

Når jeg behandler dit barn med zoneterapi, gør jeg det blidt og nænsomt. Ingen børn er ens, så jeg har altid øje for dit barns symptomer og behov. Kun på den måde kan jeg give den rette behandling og samtidig gøre forløbet til en god oplevelse for dit barn. Jeg sørger altid for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om, hvad zoneterapi er.

Jeg sammensætter altid et behandlingsforløb, som er tilpasset dit barns problematikker og i samråd med dig. At du og dit barn føler jer tilpasse i processen er en forudsætning for, at forløbet bliver en succes.​

Zoneterapi til børn kan hjælpe på:

  • Fordøjelsesproblemer
  • ​Søvnproblemer
  • ​Svagt immunforsvar
  • ​Allergi, eksem og astma
  • ​Urinvejsproblematikker
  • ​Migræne og hovedpine
  • ​Mellemørebetændelse
  • ​Vedvarende forkølelse

​En behandling med zoneterapi for børn hos mig er hjælpe til selvhjælp, så du som forælder får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt andet være råd om ændring i kost, kosttilskud samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.​

​Kontakt mig og hør mere eller book en tid

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til behandling med zoneterapi til børn hos mig, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 25 21 57 07 eller e-mail kontakt@klinikbodyzone.dk. Du kan også booke en tid online.

Sommerferie!Vi holder lukket fra d. 2 august

Klinik BodyZone holder sommerferie lukket d. 2. august til og med d. 20. august 2021.