Kinesiologibehandling til voksne

Kinesiologibehandling til voksne

Ordet kinesiologi stammer fra græsk og betyder ”læren om bevægelse”.

Kinesiologi er en komplementær behandlingsmetode, der sætter det enkelte menneskes krop, følelser, tanker og vaner i centrum.

​I kinesiologien anvendes en muskeltest til at vurdere om energistrømmen, der følger kroppens meridianbaner, er fri eller blokeret. Samtidig søger man at styrke livskraften og øge energien, så sunde og livsgivende processer i krop, følelser og tanker fungerer optimalt.

​Forløbet i kinesiologisk behandling er præget af stor nænsomhed og medbestemmelse. Muskeltesten afdækker aldrig mere end kroppen er parat til at håndtere. Når energimæssige blokeringer fjernes, bliver kroppen igen i stand til at helbrede sig selv. Desuden får du indsigt og bevidsthed om egne indre funktioner, reaktioner og ressourcer, så din livskraft og energi styrkes, så sunde og livsgivende processer i krop, følelser og tanker fungere optimalt.​

Når livsenergien flyder frit, er vi balance. Hvis energi er blokeret eller hæmmet, mærker vi det i form af træthed, forskellige symptomer og sygdom. Det kaldes ubalancer indenfor kinesiologien, og det er vigtige signaler fra kroppen om at noget ikke fungerer optimalt.

​Kroppens celler husker alt, hvad vi har oplevet. Ved hjælp af muskeltesten – den muskulære respons – afdækkes stress og blokering samt årsager hertil.

​Alle afbalanceringer er individuelle da udgangspunktet altid er det enkelte menneske.

​Efter en behandling med kinesiologi er energimæssige blokeringer fjernet, øges kroppens evne til at helbrede sig selv.​

​Kinesiologi kan hjælpe på:

    • ​Genskabe balance i krop, psyke og sjæl
    • Arbejde med et bestemt mål eller tema – fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, arbejdsmæssigt eller andet
    • Overvinde magtesløshed, sorg, negative tanker og styrke livsmodet
    • Genvinde eller bevare sundhed og god energi
    • Komme til kræfter og styrke kroppens selvhelbredende evner

Kinesiologi er udviklet af amerikanske kiropraktorer i 1960’erne.

Metoderne er stadig i udvikling, derfor er der i dag flere forskellige grene indenfor kinesiologi.

Sommerferie!Vi holder lukket fra d. 2 august

Klinik BodyZone holder sommerferie lukket d. 2. august til og med d. 20. august 2021.